Seek discomfort
3 x online kleurinspiratie
3 x online kleurinspiratie

3 x online kleurinspiratie

These days heb je voor elk probleem een coach, los bedrijfje die je kan helpen of what not. (Meer daarover later). Maar als je een beetje zelfinzicht, doorzettingsvermogen, creativiteit en drive hebt kan je eigenlijk alles zelf doen en bedenken. Bijvoorbeeld het vinden van een huisstijl of merkkleuren! Hier zijn veel verschillende tools voor die jou enorm kunnen helpen.

Adobe Color Wheel

Voor mij de fijnste, het Adobe Color Wheel. Hierin kan je de mooiste kleuren kiezen die bij jou passen op verschillende manieren. + de kleurcode staat erbij dus je kan meteen aan de slag in je favo bewerkprogramma’s. Wat ook fijn is, is dat je een afbeelding kan uploaden die je tof vindt om daar het kleurpalet uit te extraheren. Zoals bij dit amazing Instagram account (do gofollow). Check ook de meest populaire kleurpaletten, trends en sla je favo kleuren op in je eigen bibliotheek. Los van de meeste Adobe producten is een account hierop wel gratis dus go for it.

Colorhunt.co

Colorhunt is geweldig. Denk Adobe Color Wheel maar dan random inspiratie. Ben je een Chrome gebruiker? Download de extensie en krijg een nieuw kleurpalet bij elk nieuw tabblad dat je opent. Ben je geen Chrome gebruiker? Meine gute start being one. You are missing out matey. Op de website zelf kan je toffe kleurpaletten checken per onderwerp en seizoen, en met elk nieuw tabblad krijg je een gratis dosis inspiratie in je schoot geworpen. Too good to miss out.

Colorpalette Cinema

En dan nog een volgtip op Instagram voor de kleurfreaks onder ons, Colorpalette Cinema. Dit account pakt uit bekende (en onbekende) films het kleurpalet uit de shots. Hele toffe inspiratie voor als je op zoek bent naar nieuwe kleuren voor je huisstijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *