Seek discomfort
Follow Fernweh
Over haar

Over haar

Geef mij probleempje, ik geef je oplossinkje.

Ik ben Roos Geelhoed, online marketeer en freelancer onder de naam Follow Fernweh. Mijn doel is om creatieve ondernemers te helpen met hun online aanwezigheid. Waarom? Omdat online marketing mijn passie is, en het de leukste manier is om geld te verdienen. Ik doe niet aan ‘nee’ en houd ervan creatieve oplossingen te bedenken voor alle problemen die op m’n pad komen te liggen. Vandaar, geef mij je probleem, ik geef je een oplossing. Misschien niet de meest vanzelfsprekende, maar wel degene die het beste bij je past.

Follow Fernweh

Fernweh is het tegenovergestelde van heimwee, ook wel wanderlust genoemd. Het missen van een plaats waar je nog nooit bent geweest. Waarom die naam? Ik wil als online marketeer merken en ondernemers helpen met hun online aanwezigheid, en daarmee de honger naar het onbekende stillen, of juist meer aanwakkeren. Daarnaast slaat het op mezelf, ik heb onwijs last van fernweh en door te gaan freelancen doe ik mijn werk de helft van het jaar op afstand, als working-traveller
 
(Nee, niet als digital nomad. Wil je weten waarom niet? Lees dan dit artikel
Roos Geelhoed

 

Het plan

Met Follow Fernweh wil ik ondernemers en bedrijven helpen met hun uitdagingen rondom online marketing in de breedste zin. Ik hou van het totaalplaatje. Dat je website werkt zoals hij hoort, in samenwerking met je social accounts plus de benodigde data analytics en online marketing waar nodig. Marketing heeft pas zin als je de impact kan meten, waar doe je het anders voor? Zo heb ik de afgelopen periode al een aantal toffe opdrachten mogen voor uiteenlopende opdrachtgevers zoals DPG Media en ALL CAPS street art festival en House of Deeprelax.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Laat je gegevens achter! Dan neem ik contact met je op.